Arsenal – Anderlecht

arsenal-anderlecht

Durf jij een gokje te wagen? Dinsdag 4 november moet Anderlecht weer spelen in de UEFA Champions League, de tegenstander voor deze wedstrijd is Arsenal die de vorige keer krap wisten te winnen met een 1-2 overwinning. De wedstrijd zal dit keer gespeeld worden in Londen, waardoor het voor de supporters van Anderlecht een stuk lastiger is om hun favoriete team aan te kunnen moedigen. Gelukkig worden deze wedstrijden ook uitgezonden op de televisie en kan je daar ook op de voet volgen hoe jouw favoriete team het gaat doen!

Durf jij een gokje te wagen?

Wie denk jij dat er gaat winnen? Durf je daar geld op in te zetten? Als je hier beide een antwoord op hebt en in het geval van de laatste vraag een positief antwoord – dan is het tijd om het online casino te openen en te gaan kijken wat je mogelijkheden zijn met jouw voorspelling! Pas je je voorspelling nog aan als je de mogelijkheden ziet tot winst bij een andere uitslag of voorspelling? Een ding is zeker, gokken op je favoriete team is niet iets waar je je voor moet gaan schamen. Zeker niet wanneer je de vorige uitslag goed voorspeld had – wie weet heb jij wel een nieuw talent waar je veel geld mee kunt winnen.

Blessures

Aan de zijde van Arsenal zijn er een heel aantal blessures, onbekend is of deze spelers wel of niet fit zullen zijn voor de komende wedstrijd van 4 november. Bij Arsenal zijn er een aantal wat grotere blessures, en het fit zijn van al deze spelers kan ernstig in twijfel getrokken worden. Debuchy heeft een enkel blessure, Koscielny heeft een kuit blessure, Ospina is aan zijn hip geblesseerd waar zowel Özil als N’Sakala een knie blessure hebben. Als al deze spelers niet fit zijn voor dinsdag 4 november kan dat er gunstig uitzien voor Anderlecht. Anderlecht heeft echter ook één blessure, Nuytink heeft een blessure aan zijn teen, bij hem is het twijfelachtig of hij zal spelen het is in ieder geval geen ernstige blessure.

Statistieken

Wie de statistieken van de voorgaande wedstrijden bekijkt, zou kunnen zeggen dat Arsenal er sterker voorstaat maar met alle blessures is dat twijfelachtig te noemen. Een ding is zeker het zal een interessante wedstrijd worden, een wedstrijd die nog veel spannender wordt als je een gokje durft te wagen.